Domeinbemiddeling

EXCLUSIEVE ONDERSTEUNING TIJDENS HET HELE PROCES

Onze bemiddelingskosten

DOMEINVERKOOP

  • Wij rekenen 15% bemiddelingskosten over alle verkopen.

DOMEIN LENEN-TOT-VERKOOP EN LEASE

  • Bij een domeinnaam welke wordt geleased of een lenen-tot-verkoop overeenkomst wordt afgesproken rekenen wij 25% bemiddelingskosten.

DOMEIN VEILING

  • Voor het veilen van een domeinnaam via onze veiling marktplaats rekenen wij 20% bemiddelingskosten.

WEBCONNECT8: JOUW EXCLUSIEVE DOMEIN BEMIDDELAAR

Met onze persoonlijke bemiddeling zorgen wij ervoor dat je de domeinnaam krijgt die je wilt. Je kunt de domeinbemiddeling gemakkelijk aanvragen en wij zorgen ervoor dat ieder probleem wordt opgelost. Ga voor een betrouwbare partner bij domein bemiddeling.

HOE HELPEN WIJ JE ALS DOMEIN BEMIDDELAAR

We treden op als jouw domein bemiddelaar en beschermen je waarden, zorgen en wensen. Als je een domein wilt kopen en daarbij hulp nodig heeft verzorgen we de domeinacquisitie. We onderhandelen en verzorgen de financiële afhandeling (Escrows) en zorgen ervoor dat de Trade en Transfer succesvol wordt uitgevoerd.

Dit kan ook wanneer je je domeinnaam wilt verkopen, verhuren of leasen. Laat ons de bemiddeling verrichten, wij gaan op zoek naar potentiële kopers en helpen bij het verkrijgen van de beste prijs.

Wanneer je als nieuw merk of als start-up aan de slag gaat kunnen wij helpen bij het verwerven van activa. Met onze speciale domein funding treden wij op als begunstigde om aan de slag te gaan met de financiering en domeinen voor je nieuwe bedrijf.

Wil je meer informatie over hoe wij je verder kunnen helpen? Klik hier om contact met ons op te nemen.

WAAROM BEDRIJVEN VOOR ONS KIEZEN

×